Om oss

helge@vistespania.com - Tlf: +34 965888714
Helge y Anders Construcciones er et spanskregistrert firma, drevet av murmester Helge Viste og sønnen Anders Viste, som og er utdannet murer i Norge. Helge Viste har drevet som murmester i Spania siden 1989. Han har 20 års erfaring som murmester i Norge før den tid.

Helge y Anders Construcciones bygger hus tilrettelagt for rullestolbruker. Firmaet har en grønn profil og legger vekt på økologi og ressurssparende energi.

Det estetiske teller mye. Husene er praktfulle og skiller seg positivt ut fra andre hus på Costa Blanca. Hageanleggene har høy prioritet. Oppvarming er basert på sirkulerende varmt vann i gulvene.

Vi bruker Arkitekt Francisco Acuña som er meksikaner, men har god kjennskap til nordisk byggeskikk. Han har vært firmaets arkitekt de siste årene. Han er og arkitekten som vant konkurransen om utbygging av havnen i Alicante.

Ønsker du å leie/kjøpe hus/leilighet i Spania - Da kan vi hjelpe deg! Vi selger kun egne produkt, som vi kan garantere for. Eiendomsmarkedet i Spania er ikke som i Norge. Omsetningen av eiendommer foregår på en helt annen måte. Det kreves mye arbeid for å lete opp eiendommer og finne det riktige stedet kan være veldig vanskelig.

Noen referanser: Den norske Sjømannsmisjonen, Bergen og Sagenehjemmet AS, Oslo, Bulevar de los Musicos, Villa Romantica


Alfaz del Pi er en landsby med 20 000 innbyggere spredt på ca 60 nasjonaliteter. Parolen er "En landsby uten terskler". Med dette menes de fysiske tersklene som funksjonshemmede møter og også terskelen rasisme skaper. Landsbyen legger stor vekt på kultur og idrett. Idrettsanlegget er førsteklasses og mye nyttet av verdenseliten innen idrett. Årlige film-, jazz- og mozartfestivaler. Kulturhuset har kontinuerlige kunstutstillinger og konserter.

Vi kan på forespørsel sende deg opplysninger om aktuelle hus og leiligheter som er under oppføring i Alfaz del Pi.
Prospektektene inneholder priser, betalingsplan, arealplan og fargeskisse av huset/leiligheten.

Så dersom du går med tanker om å leie/kjøpe en leilighet eller flere, eller du driver et firma og ønsker å leie firmaleiligheter for de ansatte, ikke la det bli med drømmen!
Gjør noe for å virkeliggjøre drømmen, ta kontakt med oss i dag!


                   Huvudside
            
          Hvor vi er
     
     Referanser og Salg
        
Kontakt oss


Villa Romántica

Golf Costa Blanca

Bilutleie

Landsbyene

Norske Institusjoner